Tuinaanleg door een hovenier uit Bennekom

september 13th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Tuinaanleg door een hovenier uit Bennekom

Wilt u uw tuin laten aanleggen door een hovenier uit Bennekom? Of zoals ze hier zo mooi zeggen: positief de perken te buiten gaan? Wij zijn dé hovenier die uw dromen uit kan laten komen als het gaat om aanleg, onderhoud en bestrating van uw tuin. Als hovenier uit Bennekom werken wij graag uw tuinontwerp uit, maar realiseren we uiteraard ook uw ideeën tot een eigen ontwerp.

Geen enkel tuinontwerp gaat ons te ver. Een strakke, kleurrijke tuin in gedachten? Geen enkel probleem. Liever een tuin met prachtige Japanse invloeden? Wij zijn uw man. Toch liever een mooie landelijke tuin laten aanleggen? Als hovenier uit Bennekom doen wij het graag voor u. Kies een tuin die bij u past en wij leggen hem voor u aan.

Wij houden rekening met al uw wensen wat betreft het aanleggen en onderhouden van uw tuin. Wij verzorgen met liefde alle werkzaamheden die centraal moeten staan in uw tuin. Zo leggen wij vijvers aan die u wenst, zorgen we voor de juiste tuinverlichting en bestraten we daar waar nodig. Onze tuinspecialisten zijn in staat om al uw dromen werkelijkheid te laten worden. Dus bent u opzoek naar een hovenier uit Bennekom of omgeving? Neem dan snel contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak!

« Rijschool Utrecht.
Vrijgezellenweekend Praag organiseren? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts