rolluik service in Nederland

augustus 7th, 2018Reacties uitgeschakeld voor rolluik service in Nederland

ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken. De monteurs van onze rolluik service zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor het aanmelden van een storing. We sturen zo snel mogelijk een monteur naar u toe voor een rolluik reparatie. We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicemonteurs die in heel Nederland gepositioneerd zijn waardoor er altijd een monteur bij u in de buurt is.

Rolluik service

De monteurs van onze rolluik service zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken. Naast het beschikken over de juiste kennis, beschikken onze monteurs ook over de juiste materialen. In de servicebus van de monteur is een ruime voorraad aanwezig van reserve onderdelen van alle merken rolluiken. Onze monteur kunnen op locatie kapotte onderdelen direct vervangen waardoor onze klanten weinig overlast hebben van een kapot rolluik.

Wanneer u een van onze ervaren monteurs heeft ingeschakeld om uw rolluik te repareren, gaat hij allereerst achterhalen waar het probleem vandaan komt. Zodra er in beeld is wat de oorzaak is van het probleem gaan ze aan de slag om dit op te lossen. Versleten onderdelen worden vervangen of gerepareerd. Daarnaast zorgen onze monteurs ervoor dat uw rolluik goed wordt afgesteld zodat hij na de reparatie optimaal functioneert.

In welke regio is de rolluik service van ROMASS actief?

We beschikken over een uitgebreid netwerk van servicetechniekers die gepositioneerd zijn in heel Nederland. Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen we rolluiken repareren in heel Nederland. Of het nu gaat om een rolluik reparatie in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Eindhoven, Vlissingen, Nijmegen, Utrecht of Roermond. We streven ernaar om zo snel mogelijk een monteur bij u op locatie in te plannen om onze klanten zo min mogelijk overlast te bezorgen van een defect rolluik.

Monteur inschakelen

Wilt u een van de ervaren monteurs in schakelen van onze rolluik service? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een monteur op locatie in te schakelen. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. U ontvangt per mail een bevestiging van de afspraak en afspraaknummer. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe voor de rolluik reparatie.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.

 

 

 

« Twee spelers en een net: tennis
Overstappen op een warmtepomp »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts