Welke e-sigaret kun je het beste kopen?

september 28th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Welke e-sigaret kun je het beste kopen?

In e-sigaret land zijn er zoveel verschillende e-sigaretten verkrijgbaar, vandaar dat we in dit artikel even kort en krachtig toelichten welken e-sigaretten nou eigenlijk het  beste is in welke situatie.

Er bestaat e-sigaretten waarvan je het voltage wel kunt instellen en er bestaan e-sigaretten waarvan je het voltage niet kunt instellen. E-sigaretten waar het voltage kan worden ingesteld worden vaan aan gegeven met v.v in de titel dat staat voor variabel voltage.

Voordeel v.v e-sigaret

Het voordeel van e-sigaret met een variabel voltage is dat er kan worden gefinetuned aan de damp ervaring. De damper kan zelf instellen hoeveel damp hij of zij eruit wil kunnen trekken, de gier in de keel kan hiermee worden ingesteld, en de damp wordt warmer als het voltage hoger staat.

Ook hoef je niet te gaan zitten knutselen met coils om de meest prettig damp ervaring te zoeken, versteld het voltage en teugt en stelt het voltage weer bij, zo lang tot dat je het gewenste voltage hebt gevonden.

Vaak zitten er op zulke e-sigaretten meer mogelijkheden, je kan meestal ook de tempratuur instellen, het aantal teugen wordt automatisch voor je geteld en de weerstand van de coil kan ook worden uitgelezen.

En voor een optimale smaak koop je natuurlijk een lekkere e-liquid. Deze zijn verkrijgbaar in vele verschillende smaken, voor ieder wat wils.

« Prachtige bungalows in de Ardennen
Omgaan met stress »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts