Maak je statement met je sokken! | De Sokken Club

oktober 19th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Maak je statement met je sokken! | De Sokken Club

Sokken, ze zitten vaak verstopt onder de broek en schoenen, jammer! Want ze mogen weer gezien worden! Pantalons, spijkerbroeken, blouses, overhemden, T-shirts zijn stuk voor stuk genomineerd als kledingstuk. Met trots kan worden gezegd dat onder deze nominatie tegenwoordig ook sokken hieraan toe gevoegd mogen worden.

Of het nou voor privégelegenheden is of op zakelijk gebied, als iemand verkeerde sokken aan heeft valt dit vaak direct op. Daarom is het belangrijk dat de juiste sokken worden gekozen bij een outfit. Sokken geven net als sieraden een finishing touch op iemands look. Met het oog niet altijd te zien, maar als het te zien is, dan moet het ook kloppen!

De sokken die in 2016 de show stelen zijn doorzichtige sokken, sokken met palmboom-motieven, sportsokken en de jaren ´80 sokken. Hoewel de kleur blauw gezien wordt als dé kleur van 2016, zijn de kleurrijke sokken de trend van het moment.

Doorzichtige sokken
De doorzichtige sokken zijn zodanig ontworpen waarbij men op een bewuste en onbewuste manier gezien mag worden. Deze sokken functioneren als sokken en geven daarnaast een modieuze look.

Palmboom motieven
Je moet er van houden, sokken met palmbomen erop. Psychologisch gezien denken mensen bij palmbomen vaak aan de zomer en herinneringen aan tropische vakanties. Deze trend van 2015 is ook weer in 2016 populair.

Sportsokken
Iedereen kent het wel, sokken in slippers of sandalen. Dit was jarenlang een NOT DONE in de modewereld. Na een reclame van Puma met popster Rihanna zijn sportsokken in badslippers dé trend geworden. Het heeft de ´ogen´ geopend in de modewereld en nu is het trendy om sportsokken ook in gewone schoenen, laarzen en sandalen te dragen.

Jaren ´80
De ´90´s of ´70´s zijn decennia ´s die vaak worden genoemd in de modewereld. Eindelijk heeft het tussenliggende decennium een plek veroverd in de modewereld. De ´80´s staat bekend als de eerste ontwikkeling van de computer, Nintendo en de Game Boy, maar ook de neonkleuren is een belangrijke ontwikkeling in de jaren 80.

Enthousiast geraakt bij het lezen van dit artikel over de trends van 2016? Bestel je trendy sokken bij de sokkenclub.

« Scheiding van tafel en bed, wat houdt dat in?
Jacuzzi voor in uw tuin kopen? »

Categorized Under

Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts