Scheiding van tafel en bed, wat houdt dat in?

oktober 19th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Scheiding van tafel en bed, wat houdt dat in?

Scheiding van tafel en bed aanvragen. Hoe moet dit? En vooral: waarom zou ik? Want wat is dan een scheiding van tafel en bed? En is deze vorm van scheiden echt zo anders als een normale scheiding? Het antwoord op de laatste vraag is simpel: Nee. Een scheiding van tafel en bed is helemaal niet zo verschillend als een standaard scheiding. Maar dan komen we weer terug op de andere vragen: hoe vraag ik deze scheiding aan, en waarom? Het verschilt immers niet veel. Om die vragen te beantwoordden vraag ik u vooral even mijn verhaal hieronder verder te lezen.

Scheiding van tafel en bed

Niet iedereen weet precies wat zo’n scheiding inhoudt, ik voorheen ook niet. Kort gezegd is een scheiding van tafel en bed hetzelfde als een reguliere scheiding, alleen bent u na deze scheidingsvorm eigenlijk formeel nog getrouwd. Dit lijkt misschien onhandig of nutteloos, maar dat is het voor veel mensen toch niet! Zelf ben ik ook op deze manier gaan scheiden. Vanuit mijn geloof (en die van mijn ex-man) is scheiden namelijk zondelijk en onheilig. Eigenlijk mag het dus helemaal niet. Maar dit huwelijk was onmogelijk voort te zetten, en mijn kinderen hadden veel last van onze ruzies. Gelukkig kwamen we er toen achter dat het mogelijk is om te scheiden, met alles erop en eraan, zonder voor de wet uit elkaar te zijn!

Scheiding van tafel en bed aanvragen

Dit doet u via een advocaat, op dezelfde manier als een normale scheiding dus. Let er wel op dat er veel geregeld moet worden als u wilt scheiden, ook via deze methode. U kunt daarom via de links in dit artikel meer info over het onderwerp verkrijgen.  Ook kunt u hulp in schakelen van een mediator die u kan helpen met het begeleiding van uw scheiding van tafel en bed. Zo weet u zeker dat alles vlekkeloos verlopen gaat!

scheiding van tafel en bed

« Hoge kwaliteit bubbelbad kopen?
Maak je statement met je sokken! | De Sokken Club »

Categorized Under

Maatschappij Relatie en Familie

About Marcel

» has written 1685 posts