Agressietraining voor uw medewerkers

november 20th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Agressietraining voor uw medewerkers

Is een training agressie iets voor uw medewerkers? Wij kunnen uw medewerkers trainen om in een vroeg stadium agressief gedrag te signaleren door te luisteren en te observeren. Waarom komt het nu steeds meer voor dat hulpverleners meer te maken krijgen met agressief gedrag. Mensen worden steeds assertiever al dan niet door middel van groepsdruk. Hoe kan ik zorgen dat mijn medewerkers veilig zijn voor agressie tijdens het beoefenen van hun werk. Wij bieden u de mogelijkheid om uw medewerkers een agressietraining met succes te laten volgen zodat zij zelfverzekerd en veilig hun werkzaamheden kunnen uitoefenen. Agressie komt bij alle leeftijdsgroepen voor: kinderen, pubers, jong volwassenen, volwassenen en ouderen. Voor al deze doelgroepen is er een passende training. Agressie is een primaire drift die zich kan uiten in verbale en non-verbale communicatie. Door tijdens de training te oefenen met herkenbare praktijksituaties leer je hoe je in elk van deze situaties het beste kunt reageren. Wat vaak instinctief gebeurt is dat je je aangevallen of machteloos voel en waarop je van je af wilt bijten of flink de waarheid wil vertellen. Maar als je hieraan toe geeft kan de boel escaleren. Tijdens de training zul je leren hoe je je grenzen veilig kunt stellen.

« Paniekaanvallen: een van de meest voorkomende problemen
Team scheiding Meppel, de beste in de regio Meppel »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts