Altijd al gedroomd van een buitenkeuken?

april 5th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Altijd al gedroomd van een buitenkeuken?

Dan is nu het moment daar want bij  ons is er voor iedereen wat mogelijk. Lijkt het u fantastisch om een buitenkeuken te hebben om in de zomer lekker te koken. Een kleine, grote of luxe buitenkeuken wij kunnen het u allemaal bieden. Wanneer u nog aan het twijfelen bent kom dan eens naar onze showroom. Hier hebben wij in totaal 15 verschillende buitenkeukens staan. Elk heeft zo zijn eigen eigenschappen om zich zo te onderscheiden van de rest. Wat wel een echte eigenschap van onze projecten zijn de grote koelkasten. Aangezien de meeste buitenkeukens in de zomer gebruikt worden is het volgens ons nooit verkeerd om extra koelruimte te hebben. Door onze mooie samenwerking met een leverancier is het ons gelukt om geen extra kosten te berekenen. Zo heeft elk project een grote koelkast en verschillende maten. Alle koelkasten vallen onder dezelfde prijs. Wanneer u kiest voor ons product moet er aan wat eisen voldoen. De ruimte die u gereserveerd heeft voor de buitenkeuken moet wel aan bepaalde eisen voldoen, minimale afmetingen zijn verplicht anders kan het kleinste model er zelfs niet in. Mocht u nou nog steeds niet genoeg informatie hebben dan verzoeken wij u om ons te bellen of te mailen.

« Een stukadoor in Doetinchem voor de gehele Achterhoek.
Alles wat je moet weten over het kopen van een SD kaart »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts