Op zoek naar een passende zonwering?

augustus 27th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een passende zonwering?

Zonwering, de naam zegt het al. Met een zonwering weert u zich tegen de zon. Zonneschijn is heerlijk maar toch heeft u soms behoefte aan schaduw en verkoeling. Dit kan zijn omdat u de zoninval in uw woning wilt beperken of om de binnentemperatuur iets verdraaglijker te maken. Heeft u ook behoefte aan zonwering? Zonwering in Bemmel staat voor u klaar.

Zonwering kunt u gebruiken voor:

–          Schaduw en verkoeling

–          Verduistering

–          Veiligheid en zekerheid

–          Kostenbesparing

–          Decoratief en mooi

Verschil tussen een rolluik en een screen

Het grootste verschil tussen een rolluik en een screen is het feit dat je door een screen beter naar buiten kunt kijken dan bij een rolluik. Een rolluik is een erg multifunctionele vorm van zonwering. Naast het weren van de zon is een rolluik een praktisch isolatiemiddel in de winter, waardoor er veel energiekosten worden bespaard. Daarnaast kan er met een rolluik op ieder moment van de dag duisternis worden gemaakt. Een rolluik beschermt ook tegen inkijken en geluid. De lamellen van een rolluik zijn gevuld met een schuim dat trillingen van het geluid en kou opvangt.

Een zonwering voor u

Het kiezen van een goede zonwering kan best lastig zijn. Bovendien wilt u wel een tijdje genieten van uw aankoop. Wilt u er echt zeker van zijn dat u de juiste zonwering koopt? Zonwering in Hummelo helpt u met passend advies om de juiste zonwering te vinden. Hier bent u aan het juiste adres voor markiezen, screens, horren, rolluiken, zonneschermen, jaloezieën, terrasoverkappingen of luxaflex.

« Ontspannen in een kuuroord
Kies de juiste hangmat »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts