Volkswagen: wir leben auto’s

mei 16th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Volkswagen: wir leben auto’s

Volkswagen: wir leben auto’s is de slogan die bij veel van ons wel bekend is. Maar hoe lang leven zit er eigenlijk in een VW? Is een VW een stabiele auto waar je van op aan kunt en die jaren meegaat? Het antwoord is simpel en evident: ja. VW staat bekend als één van de automerken die een lange levensduur hebben. Om deze reden is VW dan ook geliefd als occasion. Veel bedrijven bieden via een leasecontract hun werknemers een auto van de zaak aan en vaak is dit een VW. Veel van deze leaseauto’s komen op de Nederlandse markt. Niet alleen vanuit Nederland zelf, maar ook vanuit Duitsland en België. Dit komt omdat de belastingvoorwaarden daar een stuk gunstiger zijn. De prijzen van de auto’s zijn daar sowieso wat lager en je betaalt ook nog eens minder belasting over de auto. Als je dan vervolgens een auto uit Duitsland of België importeert moet je alsnog belasting betalen, maar bij elkaar opgeteld komt de auto dan een stuk goedkoper uit de bus.

Nu denk je misschien: een dergelijke auto wil ik wel hebben, maar hoe kom ik daar aan? Je kunt natuurlijk een dealer bezoeken, maar tegenwoordig kun je ook een online tweedehands volkswagen kopen. Dat gaat net zo gemakkelijk als online een maaltijd bestellen of iets kopen uit de talloze bekende webwinkels die er zijn. Je kiest gewoon de volkswagen uit die het beste bij jou past en hebt daarbij ook voldoende keuze uit auto’s die afkomstig zijn uit Duitsland of België. Online auto kopen gaat op die manier heel eenvoudig en je krijgt ook nog vaak precies de auto die je wilt. Je hebt een ruime keuze en daardoor kun je precies selecteren wat je wilt hebben.

« Meer buiten met ingraaftrampolines
Goedkope rijschool in Amsterdam »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts