Het aanbrengen van akoestische wandpanelen in een kantoorpand

september 2nd, 2017Reacties uitgeschakeld voor Het aanbrengen van akoestische wandpanelen in een kantoorpand

Akoestische wandpanelen kunnen een lawaaiige werkomgeving transformeren tot een aangename en rustige werkplek. Dit is erg fijn als u veel last heeft van andere geluiden binnen het kantoorpand. Na het plaatsen van de wandpanelen kunt u zich beter concentreren en kunt u uw collega’s of medewerkers goed verstaan.

Welke voordelen hebben akoestische wandpanelen?

Bij een kantoorpand is het essentieel dat mensen rustig kunnen werken. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat ze makkelijk kunnen overleggen en dat ze geen last hebben van lawaai. Vooral in drukke kantoorpanden is de kans groot dat u zich stoort aan het geluid van de radio, aan luide gesprekken van anderen of aan andere geluiden. Dit zal vooral het geval zijn als de akoestiek in het pand niet al te best is. Het geluid zal dan makkelijk door wanden en plafonds heengaan waardoor u hier meer last van heeft. Ook zal het geluid langer in een ruimte blijven hangen. Dit zorgt voor gegalm. U kunt deze problemen eenvoudig oplossen door akoestische wandpanelen aan te laten brengen. Dit zorgt direct voor een verbetering van het geluid. Als de wanden beter geïsoleerd zijn kan het geluid minder goed doordringen. Het materiaal waar de wanden van gemaakt zijn kan geluid makkelijk en snel absorberen. Zo wordt het gegalm voorkomen en het zal stiller zijn in het kantoorpand. U kunt weer rustig overleggen met collega’s of medewerkers omdat u geen last meer heeft van lawaai. Het is dan makkelijker om elkaar te verstaan. Ook kunt u uw werk efficiënter uitvoeren doordat u niet steeds wordt afgeleid.

Het bestellen van akoestische wandpanelen

Via onze website kunt u de verschillende akoestische wandpanelen bekijken. U mag altijd contact opnemen als u vragen heeft of als u graag advies wilt hebben. Het is daarnaast mogelijk om een bezoek te brengen aan onze showroom.

« Scheiden met hulp van een mediator
schuifpoort maken »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts