Ga er vol voor met outplacement

oktober 10th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Ga er vol voor met outplacement

Outplacement is natuurlijk nooit leuk, niet voor de werknemer en niet voor de werkgever. Echter ontkom je er soms niet aan. Wanneer er niet genoeg vertrouwen is tussen beide partijen om nog door te gaan is het een verstandige keuze. Vaak krijg je bij uitdiensttreding twee keuzes, of een mooi geldbedrag mee of een outplacementtraject aangaan. Er is in ieder geval geen reden om je carrière in het slop te laten geraken.

 

Carrièrepoort is een outplacementbureau die is gespecialiseerd in het outplacementtraject en die precies weten hoe het outplacementbudget het beste besteed kan worden. Je kunt het budget inzetten voor opleidingskosten of een outplacementbureau.

 

Wat is het dan precies wat een outplacementbureau doet? Het bureau zal samen met jou inzicht proberen te krijgen in wat jij precies wil en zoekt in een functie. Het is daarbij altijd belangrijk om goed op een rijtje te zetten wat je juist niet wil. Waar ging het dan precies mis bij je vorige baan? Dit soort dingen zul je allemaal met je loopbaancoach gaan doorlopen om zo een goede start te kunnen gaan maken. Voordat je een definitieve coach krijgt toegewezen zal er altijd een vrijblijvende intake gedaan worden om zo goed mogelijk te bepalen welke coach het beste bij jou past. Er moet natuurlijk wel een klik zijn tussen jou en je coach.

 

De kosten van een outplacementtraject zijn best goed te doen te noemen. Vanaf € 1900 heb je al een compleet traject, daarbij kun je modulair kiezen wat je wel en niet nodig gaat hebben. Je hoeft er alleen maar te kiezen voor wat je echt nodig gaat hebben. Sommigen hebben behoefte aan counceling erbij en sommigen willen juist weer gelijk hard ertegenaan.

 

Een outplacementtraject kun je altijd het beste zo snel mogelijk starten om ervoor te zorgen dat jij goed in je vel blijft zitten. Met een goede loopbaancoach en dus de juiste loopbaanbegeleiding zul jij snel weer aan de slag kunnen.

« schuifpoort maken
Scheepsstoffering Groningen »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts