Rolluik reparatie service Amsterdam

juli 2nd, 2018Reacties uitgeschakeld voor Rolluik reparatie service Amsterdam

De monteurs van de rolluik service Amsterdam van ROMASS staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor je klaar om problemen met een defecte rolluik op te lossen. De rolluiken service in Amsterdam zijn al jaren de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken, garagedeuren en toegangshekken. Of het nu gaat om een defecte rolluik in het centrum van Amsterdam of net buiten Amsterdam. Voor onze monteurs is dit geen probleem. Ze komen zo spoedig mogelijk naar je toe om jouw rolluik te repareren

Rolluik reparatie service Amsterdam

Veel problemen met een rolluik worden veroorzaakt door lamellen die uit de rail zijn, een handzender die niet meer werkt of een motor die kapot is. Deze problemen kunnen ontstaan door intensief gebruik en slecht onderhoud aan je rolluik. Door het intensief gebruiken van je rolluik kunnen de onderdelen gaan slijten. Slijtage van de onderdelen kan een storing veroorzaken. Als je rolluik jaarlijks niet wordt onderhouden, gaat de slijtage van de onderdelen sneller met als gevolg problemen met je rolluik. De monteurs van de Amsterdamse rolluiken service van ROMASS zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold, zodat ze alle problemen met een rolluik kunnen repareren.

Naast het beschikken over de juiste kennis, beschikken onze monteurs ook over de juiste materialen zodat kapotte onderdelen direct vervangen kunnen worden. In de servicebus van de monteurs is een ruime voorraad van reserveonderdelen van alle merken aanwezig. Wanneer bijvoorbeeld een motor kapot is of een handzender, kunnen onze monteurs deze direct vervangen dankzij onze ruime voorraad. Indien we een onderdeel niet op voorraad hebben, wordt deze zo spoedig mogelijk besteld. Zodra we de onderdelen binnen hebben, komt een monteur naar je toe om deze te monteren.

Monteur inschakelen

Via de website van ROMASS kan je snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een monteur in te schakelen. Door de verschillende stappen van ons aanmeldingsformulier in te vullen, dien je snel en eenvoudig een afspraak in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen voor een rolluik reparatie in Amsterdam. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip bij je langs om je kapotte rolluik te maken. Je ontvangt van de monteur na afloop van de reparatie een rapportage waarin omschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten kan je contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze website.

« Duurzame innovatie
Vormen van auto leasen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts