Spoed rolluiken reparatie in Eindhoven

augustus 14th, 2018Reacties uitgeschakeld voor Spoed rolluiken reparatie in Eindhoven

Defecte rolluiken kunnen vervelende situaties opleveren. U kunt misschien een raam niet meer openen of u kunt een ruimte niet meer afsluiten omdat een rolluik niet meer dicht gaat. Om onze klanten zo snel mogelijk te helpen staan onze monteurs voor u klaar om een spoed rolluiken reparatie in Eindhoven uit te voeren. ROMASS is al ruim 20 jaar de reparatie en onderhoudsspecialist van alle merken en types rolluiken in heel Nederland.

Spoed rolluiken reparatie

De monteurs van ROMASS zijn gevestigd in heel Nederland waardoor er altijd een monteur bij u in de buurt is voor een rolluiken reparatie in bijvoorbeeld Eindhoven. Al onze servicemonteurs beschikken over een servicebus met een voorraad van reserve onderdelen en materialen om de meeste problemen direct op locatie op te lossen. Daarnaast zijn ze professioneel opgeleid en worden ze elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen en technieken. Tijdens een spoed reparatie gaan ze allereerst achterhalen wat de oorzaak is van het probleem. Een defect rolluik kan worden veroorzaakt door een defect onderdeel of een verkeerde afstelling. Wanneer dit is achterhaald gaat de monteur aan de slag om de rolluiken te maken.

Door slecht onderhoud, intensief gebruik en ‘ongelukken’ kan er slijtage ontstaan aan de rolluiken. Slijtage kan er voor zorgen dat een rolluik niet goed meer kan functioneren of zelfs kapot gaat. Veel voorkomende problemen met rolluiken zijn:

  • Een defecte motor
  • Rolluik die niet meer open of dicht gaat
  • Lamellen die uit de rail zijn
  • Handzender die niet meer werkt.

Monteur van ROMASS inschakelen voor een reparatie

Een van de ervaren monteurs van ROMASS inschakelen voor een spoed rolluiken reparatie in Eindhoven? Geen probleem. Via de website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen om een monteur in te schakelen. Door de verschillende stappen van het aanmeldingsformulier in te vullen dient u snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor de reparatie. Per mail ontvangt u een bevestiging van de afspraak en afspraaknummer. Een van onze ervaren monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe voor een rolluiken reparatie. Na afloop ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd en welke onderdelen er zijn gebruikt.

Wilt u liever telefonisch een reparatie aanmelden? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 085-7822730. Meer informatie over onze diensten kunt u vinden op onze website.

 

« Overstappen op een warmtepomp
Verschillende interieurs »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts