Een zakelijke lening regelen

februari 25th, 2019Reacties uitgeschakeld voor Een zakelijke lening regelen

Je hebt allerlei leuke plannen voor een eigen bedrijf. Maar ergens in het creatieve proces zul je toch ook moeten nadenken over de financiën. Bij veel mensen niet het favoriete onderdeel, maar helaas kom je er niet onderuit. Tenzij je thuis een schatkist met gouden munten hebt liggen, zul je geld moeten lenen. Het is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk om een bedrijf van de grond te krijgen als je geen geld hebt om er in te investeren. Het is heel normaal dat je dit geld zelf niet hebt en dus moet je op een manier om geld te kunnen lenen.

Dit is nog niet zo makkelijk. Er zijn allerlei verschillende aanbieders en hoe weet je waar je verstandig aan doet? Hoe weet je dat je niet belazerd wordt? Hoe weet je dat je de voordeligste optie weet te vinden? Je kunt bedrijven zoals zakelijkelening.nl inschakelen om je te helpen de beste keuze te maken. Maar je kunt ook zelf op zoek gaan.

Als je zelf een lening wilt zoeken is het belangrijk dat je er veel tijd in steekt en alle kleine lettertjes leest. Het is niet zomaar iets en je wilt niet opgescheept worden met een enorme schuld die je niet terug kunt betalen. Vergelijk zo veel mogelijk aanbieders en bedenk wat het beste bij jouw bedrijfsplannen past.

Bij veel kredietverschaffers moet je je jaarcijfers aantonen, maar je kunt ook gaan voor een zakelijke lening zonder jaarcijfers. Een voorbeeld daarvan is een funding circle. Het voordeel is dat je geen jaarcijfers hoeft te laten zien, maar het nadeel is wel dat je minimaal €30.000 omzet moet hebben. Als je een beginnend bedrijf hebt, dan is dit meestal niet het geval. In dat geval kun je beter gaan voor een lening waarbij de minimale omzet lager is. Vaak zijn deze wel voor kortere termijnen.

« Rolpoort maken in België
Is jouw huis kids proof? »

Categorized Under

Carriere en Werk Financien

About Marcel

» has written 1685 posts