Rolpoort maken in België

februari 19th, 2019Reacties uitgeschakeld voor Rolpoort maken in België

Bent u van plan om uw eigen rolpoort te herstellen maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Voordat u begint met het klussen aan uw rolpoort is het belangrijk dat u over de juiste materialen en kennis beschikt om ervoor te zorgen dat uw rolpoort optimaal gaat functioneren. Hiernaast brengt het maken van een rolpoort enige gevaar met zich mee. Om dit te voorkomen adviseert ROMASS om professionele en erkende techniekers in te schakelen voor het maken van uw rolpoort. Onze techniekers zijn heel het jaar bereikbaar om uw rolpoort te maken en hebben ervaring met het maken van elke merk en type rolpoort. Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Veel voorkomende problemen

Een rolpoort is een sterke, veilige en praktische oplossing om uw garage mee af te sluiten, echter kunnen rolpoorten ook problemen met zich meebrengen. Een veel voorkomende probleem met een rolpoort zijn problemen met de veren van de poort. Ook komt regelmatig voor dat er problemen zijn met de de looprollen of gebroken hefkabels. Daarnaast komen problemen met de sloten van rolpoorten of defecte loopwielen van poorten vaak voor. Deze problemen dienen zo snel mogelijk hersteld te worden, zodat u weer normaal gebruik kan maken van uw rolpoort. Veel van deze problemen met een rolpoort worden veroorzaak door slijtage. Door intensief gebruik van uw rolpoort of het niet goed onderhouden van een rolpoort kan er slijtage ontstaan. Slijtage kan ervoor zorgen dat er problemen ontstaan met de poort, waardoor de poort niet goed of zelfs niet meer functioneert. Als u dit wilt voorkomen kunt u uw rolpoorten jaarlijks onderhouden door ROMASS. Hierdoor zorgt u ervoor dat uw rolpoort altijd goed functioneert, maar ook dat de veiligheid verhoogt wordt en de levensduur van alle onderdelen van uw rolpoort.

Afspraak maken

Als u professionele hulp wilt inschakelen om uw rolpoort te maken en u woont in België, dan kunt u terecht bij ROMASS. Op onze website kunt u eenvoudig een afspraak inplannen door de verschillende stappen te doorlopen in het formulier. Zo spoedig mogelijk wordt er contact met u opgenomen om een datum en tijdstip in te plannen voor de herstelling. Ten slotte krijgt u een bevestiging via de mail met de bijbehorende afspraaknummer. Het is verstandig om het afspraaknummer altijd bij u te houden. U hoeft hierna alleen nog maar te wachten op de technieker die uw rolpoort komt maken.

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website. Neemt u liever telefonisch contact met ons op? U kunt ons bereiken op 078/484996.

« Aanbieding bier
Een zakelijke lening regelen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts