De autosloperij

augustus 13th, 2013Reacties uitgeschakeld voor De autosloperij

Een auto en een mens zijn natuurlijk moeilijk met elkaar te vergelijken, maar toch zijn er overeenkomsten. Als een mens is overleden kunnen sommige organen opnieuw worden gebruikt. Denk aan nieren of de longen. Bij een auto is het ook zo dat bepaalde onderdelen opnieuw kunnen worden gebruikt. Bij een auto wordt zelfs bijna 90% hergebruikt. Een ongekend hoog percentage natuurlijk.

Een sloperij kun je vinden door de telefoongids op te slaan of door op zoek te gaan naar een sloopbedrijf op het internet. Een autosloop zoals Van der Ven Auto’s B.V. is over het algemeen goed vertegenwoordigd op het wereld wijde web. Dit komt omdat ze vaak ook hun onderdelen te koop aan bieden op het internet. Een slimme zet, want veel mensen kijken eerst op het internet alvorens ze tot koop over gaan.

Je moet niet denken dat de autosloop een vetpot is. Een sloopbedrijf heeft het in Nederland niet heel gemakkelijk. Er zijn allerlei strenge regels waar een sloopbedrijf zich aan moet conformeren. Dit kost veel geld en inspanning. Daardoor zijn in de loop der jaren veel sloperijen noodgedwongen gestopt, maar die zijn overgebleven werken uiterst professioneel. Je mag er dan ook vanuit gaan dat je auto in goede handen is eenmaal je deze hebt verkocht aan een sloperij.

Bij een autosloperij vind je naast de veel voorkomende automerken en types soms ook enkele dure en unieke auto’s. Zo worden er jaarlijks circa 100 Porsches naar het autokerkhof gebracht. Deze auto’s zijn nog wel iets waard, omdat er mogelijkerwijs nog onderdelen zijn die gebruikt kunnen worden.

Van der Ven Autorecycling B.V.: 0165-559230

« Vermogensbeheer vergelijken via OranjeVM
Mijncamperverkopen.nl: razendsnel camper verkopen »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts