Blokhutten

augustus 19th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Blokhutten

Blokhutten zijn er in zoveel verschillende soorten en maten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet, en dat is jammer. Want een degelijke blokhut kan tegelijk superfunctioneel én gezellig zijn.

Een blokhut kopen

Ga er bij het kopen van een blokhut eerst eens voor zitten om te bepalen waarom u eigenlijk zo graag een blokhut wilt. Functie en doel van de blokhut bepalen vaak ook de prijs en omvang, dus dit is een absolute vereiste. Is de blokhut meer voor recreatie bedoeld, of is het doel meer functioneel van aard, zoals het opbergen van tuingereedschap of de kussens?

Laat u informeren

Nadat u zelf een heldere kijk hebt verkregen op de functie van de blokhut is het natuurlijk goed om u te laten informeren m.b.t. de vele opties die er zijn binnen uw interessegebied. Houdt daarmee vooral ook rekening met de prijzen inclusief en exclusief montage. De montageprijs kan hoog oplopen door inzet van vaklui, die vaak met 2 man sterk 1 of 2 dagen bezig zijn. Ook qua houtsoort, levensduur, dakbedkleding, houtimpregnatie en slot- en hangwerk dient u goed op de hoogte te zijn van de geboden opties.

Hak de knoop niet te snel

Een blokhut is meestal een flinke investering van enkele duizenden euro’s; ga dus niet over 1 nacht ijs. Kies voor een betrouwbare aanbieder, waar u tegelijkertijd een goede prijs krijgt én u op uw gemak voelt.

 

Meer over het kopen van een blokhut vindt u in onze volgende post.
NuBuiten

« Auto en een scooter naar de sloperij brengen
Wat Is Een Goeie Vochtinbrengende Creme? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts