Tarieven voor All in Limo limousines

oktober 22nd, 2013Reacties uitgeschakeld voor Tarieven voor All in Limo limousines

Als u op zoek bent naar een kwaliteitslimousine om te huren bent u bij “All In Limo” aan het juiste adres, maar wat kost het huren van een limousine bij All In Limo eigenlijk? U kunt ten eerste de keuze maken om een Lincoln- of Hummer Stretch Limousine te huren. Voor het eerste uur huren betaalt u voor de Lincoln €145 en voor de Hummer €195. Vanaf het tweede uur gelden er voordeligere tarieven; voor de Lincoln betaalt u vanaf het tweede uur €60 en voor de Hummer €150. Deze limo verhuur prijzen zijn berekend exclusief 6% btw en de huurtijd loopt vanaf vertrek en terugkomst in de garage in Veerle-Laakdal.

Specials
Voor de Lincoln kunt u tevens een “Nightlife Special” reserveren wat inhoudt dat u de wagen zeven uur tot uw beschikking heeft voor de prijs van €490 met een fles champagne inbegrepen. Wanneer u een limousine voor meerdere dagen wilt huren of meerdere wagens tegelijk kunt u ons contacteren voor speciale condities. In diverse gevallen kan er tevens in plaats van het huurtarief een speciaal (vaak voordeliger) wachttarief worden berekend.

Dranken
Tijdens de rit wilt u waarschijnlijk genieten van een heerlijk drankje. U kunt Cava voor €25 verkrijgen en Champagne voor €45. Andere dranken zijn beschikbaar op aanvraag. U kunt tevens u eigen dranken meenemen, hiervoor brengen wij €15 kurkrecht in rekening en verkrijgt u van ons glazen en ijs. De prijzen van de dranken zijn inclusief 21% btw.

Ga naar http://www.all-in-limo.be/pages/prices voor een volledig overzicht.

« Cabana Huiswerkbegeleiding Amsterdam
»

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts