Van paarden kun je leren

september 4th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Van paarden kun je leren

Training, ontwikkeling en advies dat zijn de drie kern woorden waar Unicorns voor staat. Ik hoor veel mensen alweer denken, daar gaan we weer een doorsnee training van mensen die denken overal verstand van te hebben. Maar deze keer niet, bij Unicorns draait het om persoonlijke- en teamontwikkeling met de inzet van paarden.

Waarom worden er paarden ingezet bij trainingen, zelf heb ik het nog nooit meegemaakt met het schijnt zo te zijn, dat paarden spiegelen wat een persoon uitstraalt. Een paar kijkt naar je houding, communicatie en gedrag. Een paard gaat met deze componenten heel objectief om waardoor er een beeld wordt geschetst van je eigen kwaliteiten en leerpunten, hoe anderen jou zien en ervaren en op welke punten je je gedrag kunt aanpassen.

Het klinkt allemaal wel een beetje vaag dat ben ik met je eens, daarom worden er kennismakingsdagen en een proeverij georganiseerd om je meer inzicht te geven hoe het proces in z’n werk gaat. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je geen dingen hoeft te doen die je niet wilt. Je hoeft niet op een paard te zitten en je hoeft ze ook niet aan te raken. Het zijn nogal grote beesten dus was resulteert dat mensen soms wat angstig zijn. Benieuwd naar meer informatie over dit onderwerp ga dan is naar deze website.

« Nieuwe behandelmethode voor ADHD in Delft
Toyota verkopen levert veel geld op »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts