Op safari, The Big Five

september 27th, 2013Reacties uitgeschakeld voor Op safari, The Big Five

Afgelopen jaar is een van mijn grootste dromen uitgekomen. Op safari naar Afrika! Een jaar 10 geleden begon mijn verlangen naar het zien van “The big five”. Voor de mensen die niet weten wie de “The big five” zijn. De Big five zijn de grootste dieren in Zuid- Afrika. Tot deze vijf behoren de koning van dieren de leeuw, de neushoorn,  de luipaard, de buffel en natuurlijk niet te vergeten de Olifant. Een heerlijk spannend idee als je s’avonds in je lodgetent op een veldbed ligt te slapen.

Uiteindelijk was het zo ver, mijn droom moest uit gaan komen. We gingen met onze excursiegroep opzoek naar de Big five. Voor mezelf had ik ze opgeschreven zodat ik ze af kon strepen. De eerste dag zijn we alleen een kudde olifanten tegen gekomen, heel imponerend om te zien. Dag twee en drie hebben we de buffel, neushoorn en de luipaard af kunnen strepen. De luipaard hebben we maar heel kort gezien aangezien dit snelheidsmonster achter een gazelle aanzat. Een geweldig schouwspel. S’avond weer aangekomen op basiskamp hoopt ik niet dat ik mijn safari af moest sluiten zonder de koning van jungle te zien. De laatste dag stapten in de open jeep en geloof het of niet op de terugweg stond de koning van het dierenrijk ons uit te zwaaien.

« Kinderopvang Zwolle
De juiste ruglengte, mouwlengte en overhemd lengte »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts