Vermijd deze fouten als u een limo huurt

januari 5th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Vermijd deze fouten als u een limo huurt

Er zijn zoveel feesten en evenementen dit seizoen en zo veel mensen willen graag een limo huren als een speciale manier om heen en terug te reizen. Als u van plan bent om een limo voor een bepaalde gebeurtenis te huren, lees dan verder als u niet wilt dat uw limo verhuur geannuleerd wordt. Er is niets erger dan dat, dus zorg ervoor dat het niet gebeurt!

Niet volledig begrijpen van uw contract. Lees je contract. Lees het meer dan eens. Stel vragen als er iets in staat dat vreemd lijkt of dat u niet begrijpt. Uw limo bedrijf is er altijd om te helpen. Je zou verbaasd zijn hoeveel misverstanden kunnen worden voorkomen als mensen gewoon de tijd nemen om hun contracten te lezen.

Niet ondertekenen van uw contract. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar je zou verbaasd zijn hoeveel mensen gewoon flat out vergeten om hun contract te ondertekenen en terug te sturen naar het bedrijf! Hoewel het altijd belangrijk is dat u de tijd neemt om uw contract te lezen, is het ook even belangrijk om ervoor te zorgen dat u het tekent en terugstuurt!

Niet op tijd betalen, of niet volledig. De meeste limo bedrijven zullen een borg vragen om een reservering te bevestigen. Als die niet wordt betaald op tijd en volledig (en ervan uitgaande dat er geen andere afspraken zijn gemaakt), dan kan uw reservering worden geannuleerd. Sommige bedrijven zullen ook een volledige betaling op voorhand vragen, dus zorg ervoor dat u uw contract volledig begrijpt, en welke betalingen verschuldigd zijn wanneer, zodat u een annulering vermijdt.

Niet bevestigen. Veel limo bedrijven bellen u 24 tot 48 uur voor de geplande pick-up om de details van uw rit te bevestigen. Als u niet met een vertegenwoordiger van het bedrijf spreekt om te bevestigen, kunnen ze de rit annuleren. Zorg ervoor om te controleren of dit een clausule in je contract is, en als het zo is en je hoort niets van het bedrijf, bel ze zelf om te bevestigen.

Te veel personen. Elk voertuig heeft een maximum capaciteit. Als u probeert meer personen mee te nemen dan het voertuig veilig kan vervoeren, heeft uw chauffeur het recht om de rit te weigeren. Controleer steeds als het aantal personen verandert: zorg ervoor dat ze altijd exact weten hoeveel personen u mee neemt, zodat er geen problemen zijn op de dag van de rit.

Alcoholgebruik door minderjarigen. Om uw veiligheid en de veiligheid van uw passagiers te verzekeren, evenals een bescherming tegen elke aansprakelijkheid, hebben limo bedrijven een strikt alcohol beleid voor iedereen onder de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie. Als passagiers onder de wettelijke minimumleeftijd voor alcoholconsumptie mee gaan, en alcohol is aanwezig in de auto, kan een annulatie volgen.

Door het vermijden van deze fouten gaat u ervoor zorgen dat uw limo reservering niet wordt geannuleerd. Zorg ervoor dat je alle regels en voorschriften van het limo bedrijf kent en naleeft.

Als u vragen heeft over het huren van limousine, kijk op http://www.all-in-limo.be.

« Eenvoudige maatregelen om uw veiligheid te verhogen als u in een appartement woont
Beamerbeugel kopen »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts