De wijnkasten specialist

januari 8th, 2014Reacties uitgeschakeld voor De wijnkasten specialist

Bewaar uw wijn in een wijnkast voor de optimale smaakbeleving. Bent u op zoek naar een wijnbewaarkast? Bij Wijnkastenshop.com bent u aan het juiste adres voor zowel kleine als grote wijnkasten. Wijnkastenshop.com is specialist op het gebied van wijnklimaatkasten voor particulieren en horeca.

Wijnkastenshop is een dochteronderneming van Schreuder&Waterman en is tevens lid van webshop keurmerk, dit betekend voor u als klant dat u kunt rekenen op veilig shoppen en een perfecte service: hoogstaande producten, een snelle levering, duidelijke productinformatie en persoonlijk contact met de klant. Voor advies over de aanschaf van uw wijnkast kunt u 6 dagen per week contact opnemen met de werknemers, zij kunnen je precies vertellen waar je op moet letten bij het kopen van een wijnbewaarkast.

Ook kunt u langskomen in de showroom, waar u alle wijnkasten kunt bezichtigen, De showroom van Wijnkastenshop.com is zelfs zaterdag geopend! Ga dus langs bij de showroom, kies een wijnbewaarkast en neem deze direct mee naar huis. Om het u gemakkelijk te maken kunt u er betalen met PIN en Maestro. Besteld u toch liever in de webshop? Ook dan bent u verzekerd van een goede aankoop, de wijnbewaarkast wordt zeer snel geleverd en bovendien heeft u de wijnkast 14 dagen op zicht.

« Oranje Vermogensmanagement over aandelen 2014
Maak gebruik van de kennis van projectieschermen.com »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts