Communicatie in gezicht

april 14th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Communicatie in gezicht

Uitdrukking van een gezicht zegt tijdens een gesprek al vaak genoeg. Ook ik kreeg enorm veel commentaar op mijn uitdrukkingen in mijn gezicht zodra ik over straat liep, gezien het feit dat vele mensen dachten dat ik chagrijnig was. Echter was dit niet het geval, maar straalde ik agressiviteit uit in mijn gezicht, terwijl dit echter niet de bedoeling is. Om deze reden heb ik besloten om een cursus geweldloze communicatie te volgen, om mezelf weer anders te leren uitdrukken.

Boos kijken doet niet veel goed

Stel je voor dat je alleen in een kroeg zit, en je kijkt iedereen boos aan. Dan zullen er weinig tot geen mensen zijn die naar je toe zullen lopen om te vragen of je gezellig bij zijn vriendengroep komt zitten om wat biertjes te drinken. Zit jij alleen en kijk je gewoon heel spontaan af en toe om je heen. Dan zullen er wel mensen zijn die op je af zullen stappen, omdat ze denken dat je een spontaan persoon bent, en zij graag een gezellig persoon erbij willen hebben.

Wil jij meer informatie over de cursussen, of wil je een mediation opleiding volgen? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

 

« Opzoek naar feestartikelen?
Gasmeters »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts