Warmtepomp kopen voor bij u in huis

mei 14th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Warmtepomp kopen voor bij u in huis

Omdat het aantal warmtepomp kopen aanvragen voor Microgroove Technologie blijft groeien , neemt ook de behoefte aan onderzoek naar ingenieurs begeleiden in het ontwerp van de industrie – eerste producten .
De laatste in warmtepomp ontwerp werd gepresenteerd op de 11e Internationale Energie Agentschap Warmtepomp Conferentie ( IEA HPC ) in Montreal , Canada , deze maand .
De technische document getiteld ” Experimenteel onderzoek en de structuur optimalisatie van de distributeurs die in warmtepomp airconditioner met microgroove buizen ” werd gepresenteerd door professor Guoliang Ding , van warmtepomp kopen het Instituut van Refrigeration en Cryogenics bij Shanghai Jiao Tong University .
Medeauteurs van het papier zijn verschillende leden van de technische staf bij International Copper Association ( ICA ) in China.
Het papier beschreven hoe coil ontwerp te optimaliseren om te zorgen voor extra aftakcircuits in het ontwerp van warmtepompen met kleinere diameter koperen buizen .
Microgroove Technology was ook te zien in de exposant ruimte en een informatieve nieuwe brochure met de titel ” Microgroove technologie voor warmtepomp warmtepompen : Vragen en Antwoorden ” werd ook verspreid op de conferentie .
ICA Microgroove teamleider , Nigel Katoen, zei warmtepomp technologie heeft grote stappen vooruit gezet , zowel in termen van technologie-ontwikkeling en acceptatie door de markt .
Hij zei dat het rendement van warmtepompen in vergelijking met andere benaderingen van verwarming heeft verdiend de technologie een plaats in de hoofden van beleidsmakers de bedoeling op het terugdringen van de uitstoot van kooldioxide door het verhogen van de energie-efficiëntie van installaties voor airconditioning , koeling en verwarming.
” Dezelfde voordelen die voor airconditioners en koelinstallaties ook voor de verdamper en condensor rollen gebruikt in de woon warmtepompen , ” Cotton gezegd.

« Hovenier nodig in Haaksbergen en omgeving
Zo onderhoud je je tuinmeubelen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts