Hovenier in de buurt van Enschede en omstreken

mei 18th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Hovenier in de buurt van Enschede en omstreken

JACKSON – Tijdens hovenier Enschede een recente Jackson Township raadsvergadering , gemeente inwoner Joseph Tijdens de aandacht van de gemeente raad een mogelijke overtreding van de Conselina Farm, een woning is aangesloten op de JR Landscaping bedrijf op nabijgelegen Bennetts Mills Road gebracht .

De boerderij , in de afgelopen jaren geconfronteerd hovenier Enschede controle door de gemeente voor verleden bestemmingsplan overtredingen waaronder de productie en opslag van mulch en teelaarde , die verboden is door de gemeente bestemmingsplannen .

” Dit afgelopen weekend , waren ze zeven en het maken van top bodem met zware bouwmachines en frontlader , ” Tijdens vertelde de hovenier Enschede raad . ” Stockpiling 12 meter hoog en met een lengte van 200 meter. ”

Na het tonen van foto’s als bewijs aan de raad , Tijdens zei hij riep code handhaving en de politie om de mogelijke aangifte . Hij zei dat zijn gesprekken met de afdeling codehandhaving werden niet serieus genomen . Na een ontmoeting met Chief Kunz , Tijdens zei hij bleek een brief van Zoning Officer Jeff Purporo waarin stond de boerderij kunnen in de grond ziften aan gewassen, met name maïs plannen.

Tijdens beweerde dat was niet het geval , het claimen van een persoonlijke reactie van Purporo zei dat de activiteiten van JR Landscaping ’s kunnen worden gebruikt voor de landbouw.

Wethouder Barry Calogero geïnstrueerd Bedrijvengids hovenier Enschede Beheerder een inspectie ter plaatse te geven de activiteiten op de boerderij te bestellen.

” Het bedrag van de bovengrond daar, ik weet niet of hij wil om te planten door de hele gemeente of gewoon op zijn eigendom “, zei raadslid Ken Bressi . “Dit is waar we de vorige keer … kun je waarschijnlijk betrekking op een honderd of twee vierkante mijlen mee. ”

“Ik moet zijn bedoeling vraag , ” zei Bressi . Bressi hovenier Enschede voegde eraan toe dat hij wilde dat de stad opnieuw onderzoeken of de eigenaar van het pand, James Picon werd de productie van teelaarde in het pand , die verboden is op die site.

Naast raadslid Ken Bressi en Barry Calogero , geen andere raadsleden reageerde op de klacht . Wethouder Rob Nixon was niet aanwezig hovenier Enschede.

« Intel of AMD processor? Info omtrent de keuze bij het samenstellen van een computer!
Warmtepomp in uw vakantiewoning »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts