Parketvloeren leggen met vakmanschap

juni 6th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Parketvloeren leggen met vakmanschap

Wanneer uw graag een parketvloer wilt leggen, of u al een parketvloer heeft maar deze graag wilt onderhouden om slijtage te voorkomen kunt u Maerssens Vloerenhuys inschakelen. Woont u nabij Zeist en bent u op zoek naar een nieuwe parketvloer? Bij Maerssens Vloerenhuys heeft u een ontzettend ruime keuze, als u wat meer informatie wilt over de parketvloeren van Maerssens Vloerenhuys kunt u er ook terecht voor juist advies op kwalitatief hoog niveau. Bij Maerssens Vloerenhuys wordt er kwaliteit gegarandeerd, dit is allemaal in naleving van alle voorwaarden van de Geschillencommissie.

Nieuwe parketvloer

Al geruime tijd was ik op zoek naar een mooie parketvloer. Onze vloer was helemaal versleten en het was tijd voor een nieuwe, ook was ik onze toen huidige vloer zat. Ik ben op zoek gegaan naar een bedrijf dat parket vloeren aanbied in een groot assortiment. Zo ben ik vrij snel bij Maerssens Vloerenhuys uitgekomen en heb ik hier contact mee opgenomen. Zij hebben mij goed advies gegeven en was ik heel blij met de service. De vloer was snel geleverd en zat er daarna ook heel snel in door de vakman van Maerssens Vloerenhuys.

Voor meer informatie over het onderhouden of leggen van parket Zeist kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

« Design meubelen – Design meubels
Google Nexus 7 reparatie »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts