28 weken zwanger zijn

augustus 26th, 2014Reacties uitgeschakeld voor 28 weken zwanger zijn

Een bevalling kan worden onderverdeeld in diverse fases. Iedere zwangere vrouw zal te maken krijgen met deze fases. Een goede voorbereiding kan veel stress en zenuwen voor de bevalling voorkomen. Het is dan ook handig om diverse informatie te lezen over de zwangerschap, en de bevalling.

Het begin
Om aan de moeder duidelijk te maken dat de bevalling gaat beginnen, breken de vliezen. Ook het krijgen van weeën is een duidelijke eigenschap dat de zwangerschap gaat beginnen. Het kan echter ook voorkomen dat er na het krijgen van weeën nog enkele dagen tussen zit voor de daadwerkelijke bevalling.

De ontsluiting
Een van de fases waar de aanstaande moeder door heen gaat, is de ontsluitingsfase. De baarmoedermond wordt aan het begin van de bevalling steeds wijder. Dit wordt gedaan door de weeën. Dit zorgt er voor dat de opening wijd genoeg is zodat het kindje er door kan.

De uitdrijving
Zodra het tijd is om te persen, komen de weeën snellen en duren ze zo’n 40 tot 60 seconde. Een gynaecoloog zal aanwezig zijn bij de bevalling om dit te begeleiden. Het kan soms erg lang duren voor het kindje er daadwerkelijk is.

Voor de komst van het kindje
Voor de komst van het kindje zijn er uiteraard een aantal zaken die geregeld moeten zijn. Het is verstandig om hier op tijd mee te beginnen zodat dit niet hoeft worden gedaan als het kindje net geboren is. Dan kunnen de ouders heerlijk genieten van hun geboren kindje. Om geen voorbereidingen te vergeten, kun je eens kijken op de website van 28 weken zwanger.

« Verschillende elektronica
Het nut van het plaatsen van een persbericht »

Categorized Under

Overig

About Marcel

» has written 1685 posts