Veiligheid van machines

september 21st, 2014Reacties uitgeschakeld voor Veiligheid van machines

Het is enorm belangrijk voor een ondernemer om de veiligheid van al zijn werknemers goed onder ogen te zien. Het is belangrijk voor een ondernemer om de veiligheid van zijn werknemers boven alles te stellen en ervoor te zorgen dat een werknemer altijd veilig op zijn werk is. Het is bijvoorbeeld enorm belangrijk  om ervoor te zorgen dat de machines in uw fabriek enorm veilig zijn voor de werknemers en zij niet het risico lopen om bijvoorbeeld hun vingers te verliezen! HMPA kan voor uw onderneming alle risico’s vaststellen!

Omgang met machines

Steeds meer bedrijven werken hedendaags met machines, omdat deze machines enorm snel hun werkzaamheden kunnen doen. Echter is een machine wel een stuk gevaarlijker, gezien het feit dat alles automatisch gaat met een machine. Denk bijvoorbeeld aan een scherpe freesmachine die in hout allerlei vormen maakt. Er hoeft maar één keer een vinger tussen dit apparaat te komen, of een werknemer is al zijn of haar vinger kwijt. HMPA legt al dit soort risico’s vast en zet dit vervolgens in een duidelijke rapportage!

Risicoanalyse

Wilt u meer informatie over de risico’s bij u op de onderneming? Surf dan direct naar de website van HMPA voor meer informatie over het op laten stellen van een risicoanalyse!

« Belangrijk: een dakonderhoud
Waterbeheer van uw bubbelbad of Jacuzzi »

Categorized Under

Carriere en Werk Maatschappij

About Marcel

» has written 1685 posts