Verslavingszorg? Contact Miroya!

december 2nd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Verslavingszorg? Contact Miroya!

De eerste stap bij vechten tegen je verslaving, is erkennen, vervolgens dien je hulp te zoeken. Verslavingszorg van Miroya kan je in dit proces helpen. Hier zorgen ze voor goede hulp bij uw verslaving zodat jij zo snel en gezond mogelijk van jouw verslaving afkomt.

Soorten verslavingen

De Miroya afkick-methode heeft veel verschillende mogelijkheden, waarmee voor elke individuele situatie een speciaal plan wordt gemaakt om clean te worden en ook te blijven. Hulp bij verslaving is er echter niet alleen voor mensen die verslaafd zijn aan drugs, er zijn veel meer soorten verslavingen. Zo heb je de gewoonteverslavingen waarvan gokken, internet, eten en werken de bekendste en meest gehoorde voorbeelden zijn. Daarnaast heb je verdovende middelen waaronder alcohol, heroïne, methadon, morfine, opium, GHB en benzodiazepinen vallen. Ook zijn er nog de stimulerende middelen zoals cocaïne en amfetamine en de hallucinerende middelen zoals weed en cannabis. Je merkt het, er zijn vele soorten verslavingen.

Geholpen worden bij Miroya

Een verslaving kun je zelf ook herkennen, bij jezelf of bij een ander. Je bent verslaafd wanneer je lichamelijk of geestelijk van een gewoonte of middel afhankelijk bent geworden. Dit middel, gewoonte of gevoel loslaten gaat dan niet meer; je leven gaat hier zelfs om draaien. Wil je ook graag geholpen worden door Miroya om van je verslaving af te komen? Neem gerust contact op voor meer informatie. Je kunt een gratis intakegesprek aanvragen of een afspraak maken voor het bespreken van de mogelijkheden. Voor meer informatie over verslavingen en succesvolle zorg bij verslaving, ga je naar de website van Miroya.

« Honkie Tonkie voor al uw kinderkleding!
Een hekel aan supermarkten? Doe je boodschappen voortaan online! »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding Relatie en Familie

About Marcel

» has written 1685 posts