Een hekel aan supermarkten? Doe je boodschappen voortaan online!

december 3rd, 2014Reacties uitgeschakeld voor Een hekel aan supermarkten? Doe je boodschappen voortaan online!

Gemakkelijker kan het niet, echt niet. Het hele euvel om naar de supermarkt te gaan is als sneeuw voor de zon verdwenen. Het online tijdperk neemt de overhand en ontneemt je van al je zorgen. Heb je kleding nodig maar geen zin om de deur uit te gaan? Bestel ze online en je zorgt dat de postbode weer werk te doen heeft morgen. Nieuwe schoenen nodig voor een feestje komend weekend en je moet hele dagen werken? Geen zorgen, je ontvangt ze morgen per post. Maar nu. Nu een nieuwe slag op de online markt. Een fenomeen wat door veel mensen met open armen wordt onthaald. De actie waar men al tijden op zit te wachten: bestel nu ook je boodschappen online!

Er waren een aantal voorgangers

Je kon je boodschappen bij je favoriete supermarkt bestellen, maar de kosten logen er niet om. Een minimale bestelling van €70,- was te eerste eis. Gevolgd door een berg verzendkosten waar je boodschappen liever zelf voor doet. Of bedrijven waar je wekelijks je avondmaaltijden kunt bestellen. Hartstikke leuk, maar dan moet je dus nog wel naar de supermarkt voor je ontbijt en lunch. Nee, nu is het beter. De Boodschappenboer is in leven geroepen.

Wie is de Boodschappenboer?

De Boodschappenboer is een initiatief opgezet door drie jonge ondernemers om (helaas alleen nog) in Twente je boodschappen te laten thuisbezorgen. Geen idioot hoge kosten meer, maar voor €2,95 verzendkosten krijg jij je boodschappen thuisbezorgd. De enige vereiste is dat je voor meer dan € 25,- besteld. Maar dat krijgen jij en ik wel voor elkaar! Zelfs een pakketje bij de post versturen kost meer geld (€6,75) dus dit is een goede ontwikkeling lijkt mij. Boodschappenboer vind je ook in Google, zoek maar eens op ‘boodschappen Enschede’.

« Verslavingszorg? Contact Miroya!
Stage in het buitenland is geweldig! »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts