Een goed pak is het halve werk

april 26th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Een goed pak is het halve werk

Dress to impress of kleren maken de man. Het zijn kreten die vaal gehoord worden, het komt er op neer dat als jij je goed kleed je goed voeld, je beter presteerd. Een maatpak is dan ook veel meer dan een lapje stof, het is een statussymbool, een symbool van intelect en stijl. Een goed afgemeten pak straalt finesse en charme uit. Vrouwen worden spontaan verliefd als jij in je pak aan komt zetten en in veel zakelijke culturen wordt het dragen van een pak gewaardeerd. De professionele uitstraling van een pak kan deuren openen die vroeger gesloten bleven. Iedere man heeft ten minste een pak in de kast hangen, op sommige gelegenheden kan je het bijvoorbeeld echt niet maken om zonder te komen. Mooie gelegenheden zoals trouwerijen of sollicitatie gesprekken maar af en toe ook minder mooie zoals een rechtszaak of begrafenis. De een draagt dagelijks een pak en de ander alleen op de eerder genoemde gelegenheden en zelfs dan liever niet. Het belangrijkste bij een pak is de maat. Hij dient perfect te zitten voor een uitstekend resultaat. Je kan een Armani pak kopen van duizenden euro’s maar als hij te groot is ben je eerder een jochie dan een man. Sommigen hebben het perfecte lichaam voor confectie maten anderen kunnen beter een goede kleermaker zoeken. Het is belangrijk om de volgende regels te volgen bij het aanschaffen van een goed pak: zorg er voor dat de broekspijpen precies aansluiten op de hak van de schoenen als je staat. Zorg dat de stof niet over de hak heen valt. Bij het jasje schijn de schouders erg belangrijk, deze moeten op de naad zitten. De lengte mag tot net onder de billen komen en de mouwen mogen tot het eind van je polsen komen. Heb je eenmaal het juiste pak gevonden dan dien je deze ook goed te onderhouden. Stof je pak na het dragen altijd af met een zachte borstel. Gooi het pak niet in de wasmachine maar breng het naar de stomerij. Zoek bijvoorbeeld een stomerij Den Haag of stomerij Voorburg voor een goede stomerij met snelle service.

« RollerCoaster Tycoon World de nieuwe game uit de reeks
Klantenbinding via de telefoon »

Categorized Under

Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts