Kapper Arnhem werkt met natuurlijke haarproducten

februari 6th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Kapper Arnhem werkt met natuurlijke haarproducten

Kapper Arnhem is niet zomaar een kapper waar u even naar toe gaat, maar het is een salon waar u als klant tot rust komt en waar onze getalenteerde kappers het u echt naar uw zin maken, zodat u na het bezoeken aan kapper Arnhem u weer helemaal ontspannen bent. Wanneer u onze salon bezoekt zullen we samen met u bespreken wat uw wensen zijn en zullen wij u advies geven welk model het beste bij uw gezicht past. Daarbij zullen we ook kijken hoe de conditie van uw haar is, zodat wij tijdens de behandeling kunnen werken met de producten die het beste bij uw haar passen. Door onze jaren lange ervaring staan wij als kapper Arnhem garant voor een vakkundig advies. Alvorens wij uw haar gaan knippen of kleuren zullen wij uw haar wassen met één van onze natuurlijke shampoos waarbij wij u zullen verwennen met een heerlijke hoofdmassage zodat u al uw stress en zorgen even kunt weg laten glijden. Doordat onze medewerkers continue trainingen krijgen blijven ze op de hoogte van de nieuwe kniptechnieken en kunnen u hierdoor nog beter van dienst zijn. Twee van onze medewerkers hebben een speciale training gehad voor de nieuwste technieken en modellen voor mannen.

« De pack mat voor in de stal
Milieuvriendelijk 3d printen »

Categorized Under

Mode en Kleding

About Marcel

» has written 1685 posts