Een facelift is hip

mei 9th, 2016Reacties uitgeschakeld voor Een facelift is hip

Een facelift is tegenwoordig een echte routine ingreep geworden voor veel plastisch chirurgen. Enkele jaren terug was een facelift ook al populair, maar zeker nog niet zo populair als heden ten dagen. Niet alleen onder vrouwen van middelbare leeftijd is het populair, steeds meer mannen en vrouwen van andere leeftijden overwegen een facelift om er jonger uit te zien, of om ongewenste plooien of wallen voor altijd te verwijderen. De oorzaak hiervan is wellicht niet helemaal duidelijk, maar het zal zeker te maken hebben met het schoonheidsideaal van deze tijd en ook met de toegankelijkheid en laagdrempeligheid die tegenwoordig geldt voor een dergelijke ingreep.

Waar een ingreep als een facelift vroeger alleen bij een enkele specialist kon en klauwen met geld kost is dit tegenwoordig niet meer het geval. Er zijn veel klinieken te vinden waar het kan en ook de prijzen zijn gekelderd. Bovendien is het tegenwoordig lang niet meer altijd nodig om operationeel in te grijpen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een liquid facelift te ondergaan. Een aantal specialisten zoals Faceland bieden een dergelijke ingreep aan. Hierbij word door middel van injecties het zelfde eindresultaat behaald als met een traditionele facelift. Het gevolg is dat men niet onder het mes hoeft maar slechts enkele minuten op de behandeltafel hoeft te liggen en vervolgens weer door kan met het dagelijks leven.

Naast dat dit overduidelijk een aantal grote voordelen met zich meebrengt, verlaagd het de drempel ook steeds meer, waardoor men wellicht een minder goed overwogen keuze maakt en de kans groter is dat men later spijt krijgt van de ingreep wanneer het al te laat is. Toch lijken weinig mensen hier daadwerkelijk last van te hebben en lijkt het een onschuldige trend te zijn, waarbij veel mensen er voor kiezen om een perfect gezicht te hebben. En zeg nu zelf, wie wilt dat nu niet?

« De kracht van linkbuilding
Printers voor alles »

Categorized Under

Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts