Pannenkoeken Hengelo heeft een prijs gewonnen

januari 23rd, 2017Reacties uitgeschakeld voor Pannenkoeken Hengelo heeft een prijs gewonnen

Heeft u of één van uw kinderen een dieet en bent u daardoor niet zeker of u wel bij pannenkoeken Hengelo kunt gaan eten, dan kunnen wij u geruststellen omdat pannenkoeken Hengelo ook glutenvrije- lactosevrij- en suikervrije pannenkoeken kan bereiden. Deze aan het dieet gebonden pannenkoeken worden gebakken in aparte pannen, zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten en u of één van uw kinderen net zo kan genieten van een pannenkoek dan de anderen van het gezelschap. Heeft u binnenkort iets te vieren, een bijzondere verjaardag of een jubileum dan kunt u ook bij Pannenkoeken Hengelo terecht, want wij kunnen u hiervoor diverse ruimtes aanbieden, zelfs een binnentuin die ook uitstekend geschikt is voor een high tea of een barbecue. U kunt bij ons kiezen uit diverse arrangementen met eten en drinken, maar wij kunnen u ook een arrangement op maat bieden, waarbij wij samen met u het arrangement gaan bespreken en samen stellen. Bent u benieuwd wat Pannenkoeken Hengelo voor u kan betekenen, kijk dan eens op onze vernieuwde website naar de mogelijkheden of kom eens vrijblijvend langs voor informatie die onze medewerkers u graag geven onder het genot van een lekker kopje koffie met koekje of bonbon.

« Degelijke oud eiken meubelen
Advocaat in Haaksbergen nodig? »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts