Makelaar Borne helpt u bij de verkoop van uw woning

mei 29th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Makelaar Borne helpt u bij de verkoop van uw woning

Bij de verkoop van uw huis is het belangrijk dat er goed onderzoek is gedaan voor de waarde van uw huis, zodat makelaar Borne na een bezichtiging van een potentiƫle koper de beste prijs uit de onderhandelingen kan halen, doordat hij niet emotioneel betrokken is bij de verkoop van de woning. Tijdens de onderhandelingen zal makelaar Borne u steeds op de hoogte houden van de resultaten en de gesprekken die zijn gevoerd tijdens de onderhandelingen. Dan is het zover, uw huis is verkocht en zorgt makelaar Borne voor een nauwkeurige en snelle afhandeling, zodat de oplevering, de overdracht en de afhandeling zo soepel mogelijk zullen verlopen. Als garantiemakelaar is makelaar Borne pas tevreden over de verkoop als u dat ook bent en daarvoor is een wederzijdse band van vertrouwen voor nodig. Als garantiemakelaar vinden wij het heel erg belangrijk dat er een prettige samenwerking is tussen de makelaar en de klant. Door vele jaren ervaring met klanten hebben wij regelmatig gehoord dat het contact met onze medewerkers altijd zeer prettig is verlopen en dat is het grootste compliment dat we kunnen krijgen en daar doen we het voor. Voor meer informatie kunt u terecht op ons kantoor waar onze medewerkers u graag zullen helpen.

« Torsieveer garagedeur vervangen
Houten visgraat vloer »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts