Houten visgraat vloer

mei 30th, 2017Reacties uitgeschakeld voor Houten visgraat vloer

Waar kun je een houten visgraat vloer kopen?

Bij DutzFloors in Beesterzwaag kun je terecht voor visgraat vloeren in diverse kleuren en bewerkingen. Een houten visgraat vloer wordt op ambachtelijke wijze in het zo kenmerkende patroon gelegd. Het geeft zowel oude herenhuizen als moderne nieuwbouwwoningen een klassieke uitstraling. Wil je een visgraat vloer kopen met een wat meer eigentijdse look? Geen probleem bij DutzFloors. Met een whitewash finish of het gebruik van een duoplank zorgt de vloer voor een landelijke sfeer in ieder interieur.

Deskundig advies voor je houten visgraat vloer, ook bij je thuis

Wil je een visgraat vloer kopen, maar vraag je je af of het wel in jouw woning past? Heb je bijvoorbeeld schuine muren en weet je niet zeker hoe dat zal uitpakken met diagonaal gelegde planken? De adviseurs van DutzFloors komen graag bij je thuis om samen met jou tot de beste oplossing te komen. Zij kunnen idee├źn aandragen voor patronen, kleuren en bewerkingen. Bovendien kan iedere vloer op maat gemaakt worden, zodat hij altijd perfect past.

Duurzame investering voor jarenlang plezier aan je houten visgraat vloer

Een visgraat vloer kopen, moet je zien als een duurzame investering in je huis. Met het juiste onderhoud gaan de eiken houten vloeren van DutzFloors tot wel tientallen jaren mee. Al het hout komt uit Europese bossen, die op verantwoorde wijze worden beheerd. Voor elke gekapte boom wordt er weer een nieuwe aangeplant. Een visgraat vloer kopen, die geproduceerd is van eerlijk hout gaat dus niet ten koste van de natuur.

« Makelaar Borne helpt u bij de verkoop van uw woning
Vastgoedbeheerder is makkelijker »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken

About Marcel

» has written 1685 posts