De toekomst van werknemers in de informationele revolutie

oktober 12th, 2017Reacties uitgeschakeld voor De toekomst van werknemers in de informationele revolutie

Vandaag de dag werken steeds meer mensen om te leven en leven steeds minder mensen om te werken. Het wordt met andere woorden steeds populairder om voor werk en de bijbehorende werkgever te kiezen die je plezier brengen in het leven. Het is echt een hype van de afgelopen tijd. Het is een luxe die voorkomt uit welvaart. Nu het goed gaat met de Nederlandse economie kan je het je permitteren om dit soort eisen te stellen omdat je veel zekerder bent van een baan. Je kan jezelf afvragen wat je belangrijk vindt in het leven en hoe je hiermee je leven wilt invullen. Je kan het ook helemaal zelf bepalen. Mensen blijven bijvoorbeeld steeds langer op school. Deze lange termijn investering doen een heleboel mensen goed. Kennis is macht en wij Nederlanders zijn door het lange studeren een vooruitstrevende economie.

Sommige experts noemen deze tijd een informationele revolutie omdat data het woord is. Het internet, social media en de blockchain. Allemaal voorbeelden van het genereren en verspreiden van data. Veel branches staan op de kop en niemand weet wat de toekomst ons brengen gaat. Ook voor werknemers zorgt dit voor onduidelijkheid. De wereld wordt met de dag kleiner en dit heeft invloed op ons allemaal. Door de sleepwet die is ingevoerd en ingaat vanaf januari hebben wij eigenlijk allemaal geen privacy meer. We kunnen dan altijd door iedereen afgeluisterd worden. Dit roept bij veel consumenten, werknemers en werkgevers vragen op.

Gelukkig kan je doormiddel van Recruitment software zeer effectief en efficient de juiste werknemer gevonden worden. Jij dus! Op deze manier wordt jij gevonden en wordt je verbonden aan iets dat je gelukkig maakt. Om jou niet te min te doen wordt de urenadministratie vaak online bij gehouden.

De tijd zal het leren welke innovaties en dingen ons te wachten staan in de toekomst. Zorg ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid.

« Betonvloeren Groningen
Advocaat worden »

Categorized Under

Carriere en Werk

About Marcel

» has written 1685 posts