rolluik herstellen

november 17th, 2017Reacties uitgeschakeld voor rolluik herstellen

Wanneer uw rolluik kapot is, bent u bij ROMASS aan het juiste adres. Bij ROMASS doen wij uw rolluik herstellen. Het maakt niet uit welke rolluik u heeft, want bij ROMASS herstellen we elk type en merk rolluik. Daarbij kunt u vertrouwen op onze professionele en vakkundige techniekers. Onze techniekers lossen uw probleem aan uw rolluik op. Zo hebben onze techniekers al meer dan 20 jaar ervaring, zijn ze 24/7 bereikbaar, herstellen ze meer dan duizend rolluiken en doen ze dit voor elk type en merk rolluik.

Rolluik herstellen

De techniekers van ROMASS zijn in heel België werkzaam. Dit komt doordat ROMASS een uitgebreid netwerk heeft met de techniekers die in België wonen en werken. Hierdoor zijn wij altijd snel ter plekke om uw rolluik te kunnen herstellen. Uw voordeel hierbij is dat u niet lang hoeft te wachten totdat er een monteur langskomt om uw rolluik te herstellen. Onze techniekers hebben daarnaast ook de storing binnen twee uur hersteld, waardoor u zo min mogelijk last zal ondervinden van de storing.

Naast het herstellen van uw rolluik doet ROMASS ook elk type en merk rolluik onderhouden. Ook hier kunt u volledig op onze techniekers vertrouwen. Om een afspraak te maken voor uw rolluik te onderhouden of te herstellen kunt u terecht op onze website, door het storings- of onderhoudsformulier te doorlopen. Op de website kunt u ook terecht voor meer informatie over het herstellen en onderhouden van uw rolluik.

Tips om rolluik herstellingen te voorkomen

Een technieker inschakelen om een rolluik te herstellen kan erg vervelend zijn. Om in de toekomst de kans op problemen met uw rolluik te voorkomen, hebben we een aantal tips voor u. Jaarlijks onderhoud door een specialist zorgt ervoor dat uw rolluik jaarlijks wordt nagekeken op slijtage of andere mankementen. Een technieker kan direct ingrijpen wanneer er een onderdeel kapot dreigt te gaan of versleten is. Dit voorkomt problemen met uw rolluik. Naast onderhoud door een specialist kunt u zelf ervoor zorgen dat rolluiken goed schoon blijven. Door ze regelmatig schoon te maken kan er geen of weinig vuil tussen de onderdelen komen. Als laatste tip adviseren we om direct contact op te nemen wanneer uw rolluik niet goed meer functioneert. Dit om grote problemen te voorkomen.

Wilt u een van onze techniekers inschakelen om om uw rolluik te herstellen of voor een onderhoudsbeurt? Ga dan snel naar onze website of neem contact met ons op.

 

« Pampers aanbieding
Waarom kinderen buiten moeten spelen »

Categorized Under

Huis, Tuin en Keuken Overig

About Marcel

» has written 1685 posts