Uit eten Hengelo?

september 11th, 2014Reacties uitgeschakeld voor Uit eten Hengelo?

Wilt u graag eten Hengelo, maar weet u nog niet waar u terecht kunt? Kies er dan voor om een lekker hapje te eten bij restaurant De Appel Hengelo. Bij het restaurant kunt u bijna de hele dag terecht voor een heerlijke lunch of borrel en u kunt hier ook na uw werkdag terecht om gezellig te dineren. 

Het restaurant van Hengelo en omgeving

Het restaurant in Hengelo heeft een fijne sfeer, een gezellige ambiance die compleet wordt gemaakt door een ouderwetse sfeer die bij iedereen in de smaak zal vallen. De menukaart is erg uitgebreid en divers en daardoor staat er voor een ieder staat altijd genoeg lekkers op! Naast deze fijne ambiance heeft het restaurant een heerlijke keuken. De gerechten worden dagelijks vers door de ervaren en passievolle koks bereids en zelf gemaakt. Zelfs met een periodiek variërende kaart is elk gerecht lekker!

Voor meer informatie

Wilt u graag meer weten over restaurant De Appel of wil u online de menukaart bekijken? Ga dan snel naar de website voor meer informatie en zie wat zij serveren tijdens de borrel, of wat u kunt kiezen als lunch of diner. Ook kunt u snel en gemakkelijk online reserveren bij de Appel Hengelo. Een echte aanrader!

« Bivolino.com goes mobile
Een infraroodsauna »

Categorized Under

Entertainment en Muziek Gezondheid en Voeding

About Marcel

» has written 1685 posts